Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Inference

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Inference

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Inhibit

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Inhibit

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Instinct

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Instinct

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Intended

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Intended

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Intriguingly

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Intriguingly

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Working

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Working

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Dehydration

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Dehydration

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Discussed

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Discussed

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Devastating

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Devastating

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Sanitized

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sanitized

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments