Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Alone

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Alone

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Fate

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fate

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Quite

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Quite

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Quickly

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Quickly

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Giggling

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Giggling

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Hence

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hence

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Moraliti

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Morality

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Lecture

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Lecture

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Badly

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Badly

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Forerver

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Forever

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments