Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing SSC Railways State Level Teaching Exams

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing SSC Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Hormane

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Hormone

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Recieptor

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Receptor

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Dihydrooratate

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Dihydrooratate

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Enthalphy

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Enthalpy

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Electrophorethic

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Electrophoretic

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Dihydrolipoyl transacetylase

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Carbonic anhydrase

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Peptidel transferase

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Peptidyl transferase

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Spontaneusly

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Spontaneously

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Nicotinamidy

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Nicotinamide

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite