Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing SSC Teaching Exams

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing SSC Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Indiscretion

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Indiscretion

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Creative

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Creative

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Grapes

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Grapes

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Qualified

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Qualified

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Accumulated

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Accumulated

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Accident

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Accident

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Ligaments

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ligaments

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Knees

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Knees

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Transaction

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Transaction

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Performance

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Performance

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite