Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing SSC Teaching Exams

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing SSC Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Elaborate

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Elaborate

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Analogous

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Analogous

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Fearless

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fearless

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Fearsome

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Fearsome

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Encouragement

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Encouragement

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Imaginative

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Imaginative

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Runes

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Runes

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Gradually

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Gradually

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Stunting

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Stunting

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Philadelphia

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Philadelphia

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite