Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing SSC Teaching Exams

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing SSC Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Awkward

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Awkward

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Convenient

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Convenient

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Administration

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Administration

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Patient

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Patient

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Pointing

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Pointing

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Analysis

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Analysis

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Organised

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Organized

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Penitentiary

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Penitentiary

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Penitence

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Penitence

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Timitly

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Timidly

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite