Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing SSC Teaching Exams

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing SSC Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Probably

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Probably

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Pronounced

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Pronounced

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Definition

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Definition

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Terrorists

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Terrorists

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Sarcastically

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sarcastically

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Judgments

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Judgements

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Euphoria

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Euphoria

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Leisure

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Leisure

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Tarnishing

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Tarnishing

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Government

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Government

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite