Spellings CorrectionEnglish English Speaking/Writing SSC Teaching Exams

Get quiz for Spellings Correction English + English Speaking/Writing SSC Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Corps

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Corps

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Corked

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Corked

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Corkage

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Corkage

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Copper

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Copper

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Coordinaeting

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Coordinating

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Plea

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Plea

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Raider

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Raider

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Corporeel

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Corporeal

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Corpulant

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Corpulant

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Corpus

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Corpus

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite