Spellings CorrectionEnglish SSC

Get quiz for Spellings Correction English + SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Endaering

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Endearing

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Screening

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Screening

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Advancement

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Advancement

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Resemblance

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Resemblance

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Humaniods

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Humanoids

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Interstellar

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Interstellar

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Resurgence

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Resurgence

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Quadrupled

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Quadrupled

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Prosaic

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Prosaic

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Polarised

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Polarised

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments