Spellings CorrectionEnglish SSC

Get quiz for Spellings Correction English + SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Happy

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Happy

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Sentence

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Sentence

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Future

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Future

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Everyone

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Everyone

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Welcome

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Welcome

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Request

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Request

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Time

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Time

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Animal

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Animal

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Uncle

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Uncle

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Investment

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Investment

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments