Spellings CorrectionEnglish SSC State Level

Get quiz for Spellings Correction English + SSC State Level , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Cryopreservence

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Cryopreservence

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Evaluation

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Evaluation

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Documentation

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Documentation

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Distribution

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Distribution

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Exploration collection

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Exploration collection

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Harlan

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Harlan

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Law of parallel variation

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Law of parallel variation

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Law of homologous series

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Law of homologous series

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Liquid nitrogen

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Liquid nitrogen

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Epistatic

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Epistatic

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments