Spellings CorrectionEnglish Teaching Exams

Get quiz for Spellings Correction English + Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Prescription

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Eloquint

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: F

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Difficult

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: t

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) discordent

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: F

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Conciousness

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: F

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Dodle

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Eligybilti

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: F

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Gangue

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: F

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Pronouncs

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: F

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Psychologist

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments