Spellings CorrectionEnglish Teaching Exams SSC English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + Teaching Exams SSC English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Covington

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Covington

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Marcket

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Market

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Synergistic

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Synergistic

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Antivirus

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Antivirus

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Engage

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Engage

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Utensils

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Utensils

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Tensile

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Tensile

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Ringing

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ringing

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Scenario

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Scenario

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Dollers

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Dollars

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite