Spellings CorrectionEnglish Teaching Exams State Level English Speaking/Writing SSC

Get quiz for Spellings Correction English + Teaching Exams State Level English Speaking/Writing SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Continuous

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Continuous

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Improved

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Improved

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Society

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Society

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Reframing

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Reframing

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Updating

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Updating

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Feedback

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Feedback

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Aspects

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Aspects

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Frameworks

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Frameworks

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Maintaining

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Maintaining

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Enterprise

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Enterprise

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite