Spellings CorrectionEnglish Teaching Exams State Level Railways SSC

Get quiz for Spellings Correction English + Teaching Exams State Level Railways SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Thearchy

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Thearchy

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Pantisocracy

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Pantisocracy

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Theist

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Theist

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Atheist

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Atheist

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Agnostic

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Agnostic

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Cynic

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Cynic

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Calligrapher

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Calligrapher

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Editor

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Editor

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Lexicographer

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Lexicographer

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Compiler

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Compiler

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite