Spellings CorrectionEnglish Teaching Exams State Level Railways SSC English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + Teaching Exams State Level Railways SSC English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Fractious

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Assauge

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Assuage

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Obdurate

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Licentious

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Gaff

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Gaffe

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Requit

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Requite

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Aquity

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Acuity

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Meverick

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Maverick

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Knave

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: T

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Quible

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Quibble

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite