Spellings CorrectionEnglish Teaching Exams State Level Railways SSC English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + Teaching Exams State Level Railways SSC English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Alimony

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Alimony

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Alfalfa

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Alfalfa

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Algebra

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Algebra

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Aligning

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Aligning

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Hello

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hello

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Bye

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Bye

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Anger

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Anger

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Alkaloid

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Alkaloid

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Alike

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Alike

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Alight

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Alight

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments