Spellings CorrectionEnglish Teaching Exams State Level SSC English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + Teaching Exams State Level SSC English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Accountancy

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Accountancy

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Written

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Written

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Strictly

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Strictly

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Accordance

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Accordance

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Syllabus

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Syllabus

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Framed

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Framed

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Directorate

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Directorate

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Education

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Education

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Curriculum

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Curriculum

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Renewal

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Renewal

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite