Spellings CorrectionEnglish Teaching Exams State Level SSC English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + Teaching Exams State Level SSC English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Entries

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Entries

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Incurred

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Incurred

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Journal

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Journal

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Expenses

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Expenses

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Outstanding

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Outstanding

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Accrued

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Accrued

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Depreciation

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Depreciation

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Liabilities

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Liabilities

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Salaries

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Salaries

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Advance

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Advance

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite