Spellings CorrectionEnglish Teaching Exams State Level SSC English Speaking/Writing

Get quiz for Spellings Correction English + Teaching Exams State Level SSC English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Companies

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Companies

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Partnership

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Partnership

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Theoretical

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Theoretical

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Reference

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Reference

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Restricted

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Restricted

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Financial

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Financial

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Ascertain

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Ascertain

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Trading

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Trading

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Profitability

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Profitability

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Assessment

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Assessment

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite