Synonyms-AntonymsEnglish English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level

Get quiz for Synonyms-Antonyms English + English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Dull- keen

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Dull- keen

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Able- Inept

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Able- Inept

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Unfeeling- obligate

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Unfeeling- tender

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Forgive- accuse

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Forgive- accuse

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Rattle- upload

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Rattle- Uphold

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Annul- set up

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Annul- set up

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Proliferate- deficient

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Proliferate- deficient

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Observe- condemn

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Observe- condemn

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Added- separated

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Added- separated

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Reprove- revolt

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Reprove- approve

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite