Synonyms-AntonymsEnglish English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching E

Get quiz for Synonyms-Antonyms English + English Speaking/Writing Computer Skill SSC Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Precarious- insecure

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: A synonyms is a word or phrase that means exactly or nearly the same as word, phrase in the same language.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Affable- smart

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: A synonyms is a word or phrase that means exactly or nearly the same as word, phrase in the same language.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Fritters- waste

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: A synonyms is a word or phrase that means exactly or nearly the same as word, phrase in the same language.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Ponderous- sharp minded

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: A synonyms is a word or phrase that means exactly or nearly the same as word, phrase in the same language.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Indict- accused

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: A synonyms is a word or phrase that means exactly or nearly the same as word, phrase in the same language.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Stringent- rigorous

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: A synonyms is a word or phrase that means exactly or nearly the same as word, phrase in the same language.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Abject- worthy

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: A synonyms is a word or phrase that means exactly or nearly the same as word, phrase in the same language.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Cynical- ironic

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: A synonyms is a word or phrase that means exactly or nearly the same as word, phrase in the same language.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Inexplicable - unexplained

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: A synonyms is a word or phrase that means exactly or nearly the same as word, phrase in the same language.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Feeble- weak

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: A synonyms is a word or phrase that means exactly or nearly the same as word, phrase in the same language.

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite