Synonyms-AntonymsEnglish English Speaking/Writing SSC Railways State Level Teaching Exams

Get quiz for Synonyms-Antonyms English + English Speaking/Writing SSC Railways State Level Teaching Exams , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Areial = living in air

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Aesthetic = to do away eith the rules

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Aesthetic = a love of beauty

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Abrogate = a love of beauty

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: Abrogated = to do away with rules

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Altruist = one who works for bad

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: One who works for good

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Affidavit = a Written statement by oath

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Belligerent = like a soldier

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Agnostic = claims that exist of God is known

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: One who claims that existence of God is not known

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Dany = one who is conscious on the appearance

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: True

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Bohemian = luxurious living

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: An unconventional style of living

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Cacographer = who is good at spellings

Option- ['True', 'False']

Answer: False

Explaination: One who is bad at spellings

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite