Synonyms-AntonymsEnglish English Speaking/Writing State Level Teaching Exams SSC

Get quiz for Synonyms-Antonyms English + English Speaking/Writing State Level Teaching Exams SSC , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Antonyms for eager

Option- ['Bold ', 'Different ', 'Indifferent ', 'None of these ']

Answer: Indifferent

Explaination: Indifferent

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Antonyms for daring

Option- ['Cowardly ', 'Lose ', 'Shy ', 'None of these ']

Answer: Cowardly

Explaination: Cowardly

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Antonyms for shirks

Option- ['Supposed ', 'Supernatural ', 'Toils ', 'Nothing ']

Answer: Toils

Explaination: Toils

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Antonyms for soaking

Option- ['Pretty ', 'Cute ', 'Small ', 'Parched ']

Answer: Parched

Explaination: Parched

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Antonyms for claimed

Option- ['Countered ', 'Congrats ', 'Countless ', 'None of these ']

Answer: Countered

Explaination: Countered

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Synonyms for breaches

Option- ['Dry', 'Opening ', 'Give up', 'Drawned ']

Answer: Opening

Explaination: Opening

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Synonyms for perish

Option- ['Make ', 'Develop ', 'Destroy ', 'Both A and B']

Answer: Destroy

Explaination: Destroy

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Synonyms for dismal

Option- ['Happy ', 'Sorrow ', 'Shy', 'Sad']

Answer: Sad

Explaination: Sad

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Synonyms for angry

Option- ['Piqued ', 'Push ', 'Anger ', 'None of these ']

Answer: Piqued

Explaination: Piqued

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Synonym for suffice

Option- ['Really ', 'Respect ', 'Be enough ', 'Adequate ']

Answer: Be enough

Explaination: Be enough

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite