Synonyms-AntonymsEnglish SSC Railways State Level

Get quiz for Synonyms-Antonyms English + SSC Railways State Level , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Amazing=Incredible

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Incredible meaning

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Anger=EnrageInfuriate

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Meaning:ArouseNettle

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Angry=WrathfulFurious

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Meaning:EnragedIndignant

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Answer=Reply

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Meaning:RespondRetortAcknowledge

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Ask=Question

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: meaning:inquireQueryInterrogate

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Awful=Dreadful

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: BraveCourageousFearlessDauntlessIntrepidBreakFractureWreck

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Bad=Depraved

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Meaning:RottenContaminatedSinful

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Beautiful=Gorgeous

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Meaning:DazzlingSplendidMagnificent

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Begin=Start

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Meaning:OpenLaunchInitiate

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Big=Enormous

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Meaning:HugeImmenseGigantic

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite





0 views0 comments