Synonyms-AntonymsEnglish Teaching Exams State Level Railways SSC English Speaking/Writing

Get quiz for Synonyms-Antonyms English + Teaching Exams State Level Railways SSC English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) Perennial


a) Perpetual


b) Barbaric


c) Downfall


d) Respect

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: A

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) Decay


a) Repartee


b) Flagrant


c) Opinionated


d) Wither

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: D

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Haughty


a) Arrogant


b) Acquainted


c) Plentiful


d) Remark

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: A

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Rebellion


a) Mutiny


b) Speech


c) Coy


d) Sardonic

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: A

Explaination: A

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Rejoice


a) Satirise


b) Adamant


c) Neophyte


d) Exult

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: D

Explaination: D

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) Abandon


a) Confidant


b) Respect


c) Desert


d) Industrious

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: C

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Insidious


a) Apathetic


b) Impudent


c) Cunning


d) Own

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: C

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Bigoted


a) Inadequate


b) Biased


c) Dogma


d) Imitate

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: B

Explaination: B

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) Ulterior


a) Sluggishness


b) Reflect


c) Concealed


d) Charitable

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: C

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) Forerunner


a) Debar


b) Loathe


c) Precursor


d) Prohibited

Option- ['A', 'B', 'C', 'D']

Answer: C

Explaination: C

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite