True false General Knowledge Teaching Exams State Level Railways SSC Computer Skill English Speaking

Get quiz for True false General Knowledge + Teaching Exams State Level Railways SSC Computer Skill English Speaking/Writing , SSC , Railways Exams CGL/MTS/CPO, CTET & GATE. Get Free Quiz, PDF notes, Live video and guidance.


Question1) 1 1/2 stack tip nozzle


1in - 210gpm



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 1 1/2 stack tip nozzle


1in - 210gpm



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question2) 1 1/2 stack tip nozzle

1 1/8in - 265gpm

1 1/4in - 325gpm

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 1 1/8in - 265gpm

1 1/4in - 325gpm

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question3) Hose friction loss per 100ft of 1 3/4in


95gpm - 14

125gpm - 24



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Hose friction loss per 100ft of 1 3/4in


95gpm - 14

125gpm - 24



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question4) Hose friction loss per 100ft of 1 3/4in

150gpm - 35

200gpm - 62

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 150gpm - 35

200gpm - 62

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question5) Non-PRV system

Standpipe fog nozzle

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Non-PRV system

Standpipe fog nozzle

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question6) 150psi plus 5psi per floor




Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 150psi plus 5psi per floor




To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question7) Non-PRV system

Standpipe solid stream


65psi plus 5psi per floor



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Non-PRV system

Standpipe solid stream


65psi plus 5psi per floor



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question8) Non-PRV system

Sprinkler


65psi plus 5psi per floor



Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: Non-PRV system

Sprinkler


65psi plus 5psi per floor



To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question9) 100psi plus 6psi

floor to the top of the zone

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: 100psi plus 6psi

floor to the top of the zone

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite



Question10) PRV system

sprinkler

Option- ['True', 'False']

Answer: True

Explaination: PRV system

sprinkler

To play more unlimited Quizzes download the Saarthi App

Download Link : https://cutt.ly/Saarthiwebsite